danbolig

Aarhus bay Triathlon er sammen med flere andre innovative projekter med til at sætte Aarhus på verdenskortet. En dag med gejst, liv, glade mennesker, motion og trivsel er et projekt danbolig Aarhus City ønsker at støtte op om, og være en del af. Som ambassadører for byen er vi stolte af at være repræsenteret sammen med det stærke team bag Aarhus Bay Triathlon.

Kristian Voldsgaard, indehaver

danbolig Aarhus City er et dynamisk team bestående af 11 personer. Vi har specialiseret os i salg af både lejligheder, andelsboliger og villaer i hele Aarhus. Vi er et ungt team – ni af os er bosiddende i Aarhus, og til sammen har vi boet i byen i over 100 år, så vi kender alle kroge i byen. Vores netværk er bredt og vores køberkartotek uvurderligt.

I 2013, 2014 og 2015 var vi den ejendomsmægler i hele landet som solgte flest boliger. En præstation vi er stolte af. Desuden er vi kåret til den mest dynamiske mægler i danboligkæden samtidig med, at vi er den bedst sælgende mæglerforretning i danbolig.

Forudsætningen for et godt bolig salg er den personlige kontakt mellem mægler og kunde. Det betyder større tryghed, kortere salgstider og et hurtigere sagsforløb. Kort sagt; det optimale forløb for dig som sælger.

Du finder os altid i M.P.Bruunsgade 13, 8000 Aarhus C, hvor vores forretning har åbent alle ugens dage.

danbolig Aarhus City
M.P. Bruuns Gade 13
8000 Aarhus C
Tlf.: 8617 4700
Aarhus-City@danbolig.dk
www.danbolig.dk/aarhuscity
www.facebook.com/danboligaarhus

Kontakt

  • Observatoriestien 1, 8000 Aarhus

  • info@aarhusbay.com

  • +45 87 65 43 21

Dit navn (Krævet)

Din E-mail adresse (Krævet)

Emne

Din besked

Hjemmeside leveret af We-Serve-You ApS, Valhalvej 4, 8230 Åbyhøj, +45 24 48 45 28, info@wsy.dk